Specifieke onderwerpen behandelen

maatwerk OR training

Haal mee uit de OR training met de Maatwerk OR training. Alle trainingen kunnen voor de ondernemingsraad op maat worden gemaakt.

Eigen onderwerpen kunnen vrij simpel aan iedere training toegevoegd worden. Met het gebruik van eigen onderwerpen leert de ondernemingsraad meer over bijvoorbeeld de Wet op de ondernemingsraden, Vergadertechniek, Onderhandelingsvaardigheden, samenwerken met de andere OR-leden en invloed krijgen bij de bestuurder.

Deze maatwerk OR training is voor ondernemingsraden die bijvoorbeeld een specifiek onderwerp willen behandelen. Of een adviesaanvraag die men heeft ontvangen.

Werken-bij-de-overheid

De wensen van de OR zijn leidend

Met elkaar inventariseren we de behoefte van de ondernemingsraad en bespreken de actuele onderwerpen die in de organisatie aan de orde zijn.

In mijn aanpak streef ik altijd naar de hoogste kwaliteit. Daarom maak ik zaken graag concreet. Welke doelstelling wil de ondernemingsraad bereiken? En hoe denkt de ondernemingsraad deze te bereiken?

  • Een goede start samen maken.
  • Formuleren van een eigen visie op medezeggenschap.
  • Gebruik maken van elkaars kwaliteiten.
  • Inzicht in welke strategie je kan inzetten bij een bepaald onderwerp.
  • Onderlinge samenwerking optimaliseren.

Op basis van het voorgesprek (intake) of een kennismakingsgesprek wordt een concept-programma opgemaakt inclusief investeringsvoorstel.

Een Maatwerk OR training met specifiek onderwerp

  • Schrijven van een advies.
  • Het oprichten van een ondernemingsraad

Eigenlijk zijn alle OR-trainingen nooit echt standaard.

Wil je weten hoe ik voor de ondernemingsraad een passende maatwerk OR training kan samenstellen? Stuur dan een mail. Met plezier stuur ik een voorstel naar je toe. Je kan voor meer informatie ook contact opnemen op telefoonnummer: 06-53 7979 38. Ik vertel je graag meer en stuur binnen 24 uur een passend voorstel toe.

Locatie Maatwerk OR training

Deze Maatwerk OR training wordt gegeven op een door de OR zelf uitgekozen locatie.

Na de training helpen we je graag verder

De meeste ondernemingsraden gaan na de training, in hun eigen vertrouwde omgeving, pas echt actief aan de slag met het OR-werk.

Het is normaal dat er dan nog tal van vragen ontstaan, waarvoor je ons na de training altijd kan bellen of mailen.