Aan de slag met een Training voor de OR

op OR training

Maak de ondernemingsraad effectiever met praktische (maatwerk) training

Alle trainingen zijn maatwerk met een vaste structuur. Uw eigen praktijk bepaalt ons programma. Meestal exploreren we de theorie aan de hand van een aantal korte scènes uit uw praktijk. Zo veel mogelijk oefenen en onderzoeken. Wel zo efficiënt.

Praktische Trainingen voor de OR:

Basistraining OR

In de basistraining voor ondernemingsraad behandelen we de belangrijkste bevoegdheden van de OR en gaan we aan de slag met de werkwijze en kwaliteiten in de OR.

Maatwerktraining OR

Tijdens de maatwerktraining gaan we aan de slag met onderwerpen die voor de OR belangrijk zijn. Of we gaan aan de slag met een adviesaanvraag die is voorgelegd.

Wet op de OR

In deze training gaan we in op de taak en plaats die de OR inneemt binnen de organisatie en welke bevoegdheden hij heeft conform de Wet op de ondernemingsraden.

Navigator werkmethode

Vroegtijdige betrokkenheid bij belangrijke besluiten is mogelijk wanneer de OR aan de slag gaat met de  Navigator werkmethode.

Teamrollen van Belbin

Ieder mens beziet het leven door zijn eigen persoonlijke bril. Hierdoor is de samenwerking met een ander soms een verassend inspirerende ervaring.

Digitale omgeving voor MZ-leden

Voor leden van medezeggenschapsorganen is de mogelijkheid aanwezig om online E-cursussen te volgen, materiaal te downloaden of te lezen op het gebied van medezeggenschap. Voor meer informatie kan je de volgende pagina’s bekijken:

Veel gestelde vragen: