Garanties voor de OR

Met de volgende garanties wordt het werk in de OR leuker

Garanties voor iedere ondernemingsraad

Bij alle trainingen gelden alle op deze pagina genoemde garanties. En juist de combinatie van deze garanties geeft ondernemingsraden en PVT's nog meer mogelijkheden om zich goed te kunnen ontwikkelen.

De Kracht van herhaling

We herkennen het denk ik allemaal wel dat tijdens de training alles helder wordt verteld. Maar weer terug in de organisatie  'hoe vertelde hij dat ook al weer ..?' / 'Weet jij nog hoe het precies zit ..?'. Voor ieder lid is er toegang tot een aantal korte video's met specifieke onderwerpen.

Digitale Omgeving

Tijdens de training met de OR wordt geen map met documenten meer uitgereikt. Ieder lid ontvang tijdens de training een toegangscode om al het (gebruikte) materiaal ongelimiteerd te kunnen lezen of te downloaden van de website.

Zelfsturend leren

Er wordt gebruik gemaakt van diverse online 'E-cursussen'. Wordt lid en je kan ongelimiteerd alle aanwezige cursussen bekijken of volgen. Om hiermee aan de slag te gaan zijn er drie verschillende lidmaatschappen voor voltallige OR'en of individuele leden.

100% Kwaliteitsgarantie

Er is een garantie voor kwaliteit. Maar het kan natuurlijk goed zijn dat leden van mening zijn dat de kwaliteit niet is geleverd. Er ligt een 100% tevredenheidsgarantie voor al onze trainingen en begeleiding. Niet tevreden? Dan worden de agogische kosten teruggestort.

Kosteloos voorgesprek

Voor iedere training of begeleiding voor de OR wordt ruimschoots de tijd genomen om met elkaar helder te krijgen wat de OR in de training aan de orde wil hebben. En hetzelfde is van toepassing bij de begeleiding van de OR.

Evaluatiegesprek

Tijdens de training wordt natuurlijk na ieder thema kort geëvalueerd. En aan het einde van de training wordt de mogelijkheid aangeboden om een terugkomdagdeel in te plannen na ongeveer 2 of 3 maanden. In dit gesprek kan er inhoudelijk worden geëvalueerd.

Belangstelling voor een training?