Unieke Garanties voor de ondernemingsraad

Vanaf 2017 zijn we druk bezig om alles te digitaliseren. En dat niet alleen voor eigen gebruik maar om ook leden van ondernemingsraden daar toegang toe te geven. 

Bij alle trainingen geven wij onderstaande harde garanties. En juist de combinatie van deze 6 punten geeft ondernemingsraden nog meer gelegenheid om zich goed te ontwikkelen.


E-Learning lid ondernemingsraad

1. De kracht van herhaling

We herkennen het denk ik allemaal wel dat tijdens de training alles helder wordt verteld. Maar weer terug in de organisatie of een aantal weken later ... 'hoe vertelde hij dat ook al weer...?' / Weet jij nog hoe het zit? Voor ieder lid van de ondernemingsraad is er toegang tot een aantal korte video's waarin bepaalde onderwerpen die behandeld zijn tijdens de training nog even snel worden uitgelegd. 

2. OR Digitaal Platform

Tijdens alle trainingen wordt geen map met documentatie meer meegegeven. Ieder lid van de ondernemingsraad ontvangt tijdens de training een toegangscode om al het (gebruikte) materiaal ongelimiteerd te kunnen lezen of te downloaden. Op dit platform worden ook de video's over de kracht van de herhaling geplaatst. (https://members.bubberman.nl)

Klanten portal Bubberman Training en Advies

3. E-Learning & Blended-Learning

Wij maken gebruik van een online cursusprogramma waarin leden van de ondernemingsraad digitale cursussen kunnen volgen en bekijken. Maar ook worden maandelijks webinar's georganiseerd met onderwerpen die aan die spelen. Daarnaast wordt het platform ook ingezet om voorafgaand aan een training bepaalde opdrachten te maken.

4. 100% Kwaliteitsgarantie

Wij garanderen kwaliteit. Maar het kan natuurlijk goed zijn dat leden van de ondernemingsraad van mening zijn dat de gevraagde kwaliteit niet is geleverd. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie voor al onze trainingen en begeleiding. Niet tevreden? Dan worden de agogische kosten teruggestort.

Nieuw in de OR

5. Voorgesprek bij training en advieswerkzaamheden

Voor iedere training wordt ruimschoots de tijd genomen om met elkaar helder te krijgen wat de ondernemingsraad in een training aan de orde wil stellen. Deze voorgesprekken en kennismakingsgesprekken zijn 'gratis'. 

6. Evaluatiegesprek na training

Wij evalueren tijdens de training na ieder onderdeel en aan het einde van de training evalueren we nog even kort alle behandelde onderwerpen. Vervolgens geven we de ondernemingsraad de mogelijkheid om een terugkomdagdeel in te plannen na ongeveer 2 - 3 maanden. Tijdens het terugkomdagdeel evalueren we inhoudelijk op de behandelde onderwerpen/thema's. 

dank u wel

Op zoek naar een ervaren trainer/adviseur ?

U kunt mij op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur bereiken.
Bel met Bubberman Training & Advies op telefoonnummer: 06 53 79 79 38

(c) 2018 Bubberman Training & advies - MZ specialist

Registraties

CRKBO

CRKBO

Als docent ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. 

www.crkbo.nl

RMZO

MZ opleider

Als trainer opgenomen in het Register Medezeggenschap Opleiders.

www.mz-´╗┐opleiders.nl

Teamrollen BELBIN

Belbin teamrol

Door Belbin Associates geaccrediteerd. Master Teamrollen Belbin

www.cmb-teamrol.nl/teamrol-gilde/

>